ClockJääpuisto on suljettu

Aukioloajat

ma-su

Luistelukausi Jääpuistossa on päättynyt - nähdään jälleen ensi talvena!

Aukioloajat

ma-su

Luistelukausi Jääpuistossa on päättynyt - nähdään jälleen ensi talvena!

Jääpuisto sijaitsee Helsingin rautatieaseman vieressä, Helsingin Rautatientorilla. Nauti kaupunkikulttuurista luistimet jalassa, viihdy kuuman juoman kera Jääpuiston tunnelmallisessa kahvilassa, kuuntele musiikkia ja vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Jääpuisto tarjoaa talvi-iloa kaupunkilaisille 24.3.2019 saakka.

Vietä hyvä päivä

Liiku ja viihdy

Liiku ja viihdy

Talven ihmeitä keskellä kaupunkia! Jääpuistossa voit viettää hauskan talvipäivän luistellen, ulkoillen ja kaupunkikulttuurista nauttien.

Liput
Syö ja juo

Syö ja juo

Jääpuiston kahvila tarjoaa asiakkaille tietenkin maukkaita kahvilaherkkuja, kuten croissantteja ja korvapuusteja. Tarjolla myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita!

Tutustu kahvilaan
Tapahtumat

Tapahtumat

Jääpuistossa tapahtuu joka viikkoa! Luisteluopetusta, musiikkia, Meet & Greet -tapaamisia ja vaikka mitä muuta mukavaa!

Katso tapahtumat

Yhteistyössä

KorjaamoHelsingin kaupunki, liikuntapalvelut

Tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeemme tilaajana olet osa Töölö Urban Familya, joka yhdistää kulttuurista ja hyvästä elämästä nauttivat kaupunkilaiset. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäisellä kirjeellämme, josta pääset kertomaan sinua kiinnostavasta sisällöstä, sekä tutustumaan ja tilaamaan muiden perheemme toimipaikkojen uutiskirjeet. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt rekisteriselosteemme ja annat meille luvan tallentaa tietosi järjestelmään ja lähettää sinulle tilaamaasi sisältöä. Voit koska tahansa peruuttaa tai muuttaa viestintäasetuksiasi. Lisätietoja löydät rekisteriselosteestamme.

Tilaa uutiskirje